Zakaj z nami

Preberite kaj so o nas povedali naši naročniki.

Izkušnje, znanje in zaupanje = pot do uspeha

Expo Biro že več kot 25 let uspešno izpolnjuje svoje poslanstvo in vizijo. Skozi vsa ta leta smo pridobili izkušnje in znanje, prav tako pa smo zgradili zaupanje s svojimi strankami, ki je dandanes pri izvajanju storitev in projektov v negotovem okolju še kako pomembno.

Expo biro je lahko za vas ključen partner do uspeha, saj ima bogate izkušnje in bogato znanje s področja organizacije dogodkov, proizvodnje ponjav, montažnih tribun, gradbenih odrov, dekoracije in dodatne opreme ter skladiščnih šotorov.

Projektni pristop

Expo Biro si je v svojem dolgoletnem delovanju nabral ogromno izkušenj, ima svojo odlično strokovno ekipo, poleg tega pa sodeluje s široko partnersko mrežo domačih in tujih strokovnjakov iz najrazličnejših področij. V vseh fazah projekta vas bomo spremljali, da bomo skupaj dosegli zastavljeni cilj.

Prisluhnemo vam

Najbolj pomembno nam je, da so naše stranke zadovoljne in da smo na koncu projekta vsi dosegli zastavljeni cilj. Zato prisluhnemo vašim željam in zamislim, vse to združimo z našim svetovanjem, kar je osnova in zagotovilo za kakovostno storitev. Zelo pomembno je, da se v načrtovanje projektov vključimo že v začetni fazi, saj vam bomo tako lahko, z našimi dolgoletnimi izkušnjami, prihranili marsikatero nevšečnost v poznejših fazah projekta. Dolgoročno pogodbeno partnerstvo pa doprinaša tudi zagotovilo, da boste naše storitve dobili po najboljši ceni in kakovosti.

Expo Biro d.o.o.
Miklavška cesta 57
SI-2311 HOČE

Tel.: 02 480 58 00

www.expobiro.si
info@expobiro.si

 
© 2018 Expo biro d.o.o.
Vse pravice pridržane.

Izdelava spletne strani: NAVDIH.NET

 

Certifikat za varjenje