Stavbno pohištvo

PVC STAVBNO POHIŠTVO

Široka paleta izdelkov ALUPLAST vključuje številne okenske sisteme: od najbolj priljubljenih profilov z globino 70 mm, do profilov, namenjenih za pasivne hiše.

ALU STAVBNO POHIŠTVO

Z namenom ponuditi svojim kupcem najvišjo kakovost, smo se odločili za poslovno sodelovanje s svetovno in evropsko znanimi dobavitelji sistemov alu stavbnega pohištva.

Dobavitelji so:

  • SCHÜCO,
  • ALU-k,
  • ALUMIL .

SISTEMI SENČENJA

Ločimo zunanja in notranja senčila. Praviloma uporabljamo zaradi funkcionalnosti zunanja senčila. Pomembna je lokacija strani objekta, na severni strani senčil praviloma ne potrebujemo. Pri nas izdelujemo in dobavljamo vsa senčila razen screen senčil (tkaninasto senčilo). Na razpolago so ustrezni vzorci, ki prikazujejo izvedbeno obliko in barvo lamel.

FASADNE OBLOGE

Podjetje ICL projektira, izdeluje in dobavlja vse vrste kompozitnih prezračevanih fasad na osnovi plošč iz cementnih vlaken kot so Swispearl in Eternit, Resopal ali plošč iz lesnih vlaken kot so Abet, Trespa, Max, plošč iz kompozitnih materialov kot je Alucobond ali Alubond, opečnih in kamnitih obešenih fasad, kakor tudi oblog iz alu pločevine.

OGRAJE

Izdelujemo in montiramo vseh vrst stopniščnih in balkonskih ograj, ograj galerij in dvorišč.

Expo Biro d.o.o.
Miklavška cesta 57
SI-2311 HOČE

Tel.: 02 480 58 00

www.expobiro.si
info@expobiro.si

 
© 2018 Expo biro d.o.o.
Vse pravice pridržane.

Izdelava spletne strani: NAVDIH.NET

 

Certifikat za varjenje