Športne hale

Vašega iskanja popolnega notranjega rekreacijskega prostora je konec.
Do sedaj ste bili omejeni s tradicionalnimi materiali, kot so opeke, beton, železo…
Vstopite v novo perspektivo rekreacijskih prostorov

Nudimo vam estetsko načrtovano, finančno privlačno, tehnološko dovršeno rekreacijsko okolje… točno po vaši meri.
 
Expo Biro d.o.o. je vodilni ponudnik hitro montažnih objektov za dvoranske športne aktivnosti, ki se poslužuje najnovejših inovacij v tehnologiji membranskih objektov. Podjetje se specializira v načrtovanju in izdelavi velikih prosto nosilnih, predfabriciranih membranskih objektov. Našim strankam nudimo široko paleto storitev. S številnimi rešitvami športnih objektov za tenis, nogomet, plavanje, rekreacijo, smo zanesljiva izbira za vsako notranjo športno/rekreacijsko dejavnost.
 
Naši projektanti, prodajni svetovalci in projektni vodje združujejo vsa razpoložljiva sredstva, da lahko ponudijo našim strankam objekte, načrtovane prav po njihovi meri. Predanost našim strankam nam je zagotavljala uspešno izvedbo nekaj najzahtevnejših projektov.
 
Montažne športne hale Expo Biro so dobra rešitev, saj zagotavljajo neomejen in odprt prostor. Objekt je ekonomičen, možno ga je enostavno prestaviti z minimalnimi stroški, lahko ga podaljšate, moč ga je postaviti v zelo kratkem času. Prosojna strešna in stranska membrana omogočajo vstop naravne svetlobe v objekt. Ta »notranje – zunanji« občutek je mogoče doseči le z membranskim prekritjem.
 
Kadar se pojavi vprašanje o ekonomičnih, atraktivnih, varnih in hitrih rešitvah za pokrite športne objekte Vam Expo Biro zagotovi strokovno svetovanje, visok nivo kakovosti in  zanesljivosti.


VEČ O ŠPORTNIH HALAH NA : http://www.sportne-hale.si/

Iz naših referenc

Expo Biro d.o.o.
Miklavška cesta 57
SI-2311 HOČE

Tel.: 02 480 58 00

www.expobiro.si
info@expobiro.si

 
© 2018 Expo biro d.o.o.
Vse pravice pridržane.

Izdelava spletne strani: NAVDIH.NET

 

Certifikat za varjenje