Poročni šotori

Ste od nekdaj v romantičnih filmih občudovali poroke na prostem, poročni šotor in pri tem sanjali, da bi tudi vi nekega dne dahnili »da« v čudovitem koščku narave? Vaše romantične sanje so sedaj oddaljene samo en klik oz. klic.

Romantična poroka na prostem

Poročni šotori na prostem so idealna rešitev, kjer se lahko izvede svečana in sanjska poroka v  vseh letnih časih, saj poskrbimo za ogrevanje in klimatizacijo šotora za poroko. Vi in vaši gostje se boste počutili odlično in sproščeno tudi,  ker vam bomo mi v vsakem primeru pričarali smeh na obraz.

Si želite, da je  vaš poročni šotor na najlepših in nenavadnih lokacijah v naravi, ki jih premore naša lepa Slovenija? Prisluhnemo vašim željam, da boste lahko najlepši dan vašega življenja preživeli tako, kot ste si ga zamislili in od nekdaj sanjali.

Unikatnost, edinstvenost in nepozabnost

Velikost šotora za poroko prilagodimo številu svatov. Poročni šotor na prostem ima osnovno podlago, ki  vam jo prekrijemo s podom in talno oblogo po vaši izbiri in vaših željah. Da bo vaša poroka sanjska in nepozabna, poskrbimo z:

  • lično in domiselno stropno in stransko dekoracijo šotora,
  • romantično ali pa standardno razsvetljavo,
  • dobro izbrano in okusno hrano (catering)
  • banketnimi mizami, prekritimi s čudovitimi prti in stoli s prevlekami.

Tudi plesišče prilagodimo številu svatov in velikosti šotora za poroko, da bodo lahko plesa željni svatje plesali pozno v noč, mladoporočenca pa bosta zablestela pri prvem plesu. »Glasba pričenja tam, kjer se končuje beseda«, je povedal Heinrich Heine, zato poskrbimo, da se tudi glasbeniki počutijo odlično na svojem odru.

Vaš poročni šotor bo zagotovo unikaten, saj bomo prisluhnili vam in vašim željam, da vam bo vaš dan ostal v najlepšem spominu in ga ne boste pozabili ne vi ne vaši svatje.

Najem ali nakup?

Prireditveni šotor lahko najamete ali kupite.  Za pravo odločitev si preberite več.

Preberite si, kaj so povedale naše stranke.

Iz naših referenc

Expo Biro d.o.o.
Miklavška cesta 57
SI-2311 HOČE

Tel.: 02 480 58 00

www.expobiro.si
info@expobiro.si

 
© 2018 Expo biro d.o.o.
Vse pravice pridržane.

Izdelava spletne strani: NAVDIH.NET

 

Certifikat za varjenje