O podjetju Expo Biro

Expo biro je družinsko podjetje v drugi generaciji, mednarodno dejavno na področju prireditvenih šotorov, tribun, montažnih skladišč ter gradbenih odrov že več kot četrt stoletja.

Svojim partnerjem in odjemalcem nudimo začasne prostorske rešitve, ki zagotavljajo doseganje njihovih ciljev na vsaki lokaciji in za vse vrste aktivnosti. Proizvajamo vse vrste izdelkov iz PVC platna ter tekstilno dekoracijo.

V družbi najboljših

Expo Biro d.o.o. že več kot 29 let omogoča izvedbo najzahtevnejših dogodkov ter sledi novostim in jih tudi uvaja na področju organizacije dogodkov, proizvodnje ponjav, montažnih tribun, gradbenih odrov, dekoracije in dodatne opreme ter skladiščnih šotorov doma kot tudi v tujini.

Z našo montažno ekipo uspešno oblikujemo :

  • velike sejemske,
  • športne,
  • kulturne,
  • družabne,
  • in ostale prireditve po celem svetu kot npr. prizorišča formule 1, olimpijske igre...

Prireditve in sejmi

Z veliko izbiro lahkih gradbenih materialov in šotorov različnih velikosti in oblik vam lahko EXPO BIRO pričara udoben prostor. Ponujamo vam veliko izbiro dodatne opreme, s katerimi lahko šotor spremenite v banketne ali VIP hale na visokem nivoju.

Poroke in ostala slavja

Nepozabno, pravljično, brezskrbno in predvsem drugačno. Čas je da fantaziji, romantiki in udobju pustite prosto pot.

Športne hale

Postavljanje športnih objektov nas spremlja že od samega začetka. Na podlagi naših dolgoletnih izkušenj vam lahko postavimo halo za večnamensko uporabo ter za različne športne namene. Link na www.športne-hale.si

Industrijski objekti

Lahko grajeni industrijski objekti so hitra in cenovno ugodna rešitev za vse kar potrebuje streho nad glavo. So odlična rešitev za trajno ali prehodno rešitev pomanjkanja prostora. Njihova največja prednost so ugodna cena, hitra montaža in možnost hitre prestavitve objekta na drugi kraj.

Tribune

Za boljše počutje gostov na prireditvah, vam postavimo montažne tribune s poljubnim številom udobnih  sedišč ali stojišč. Naša posebnost: naše tribune lahko stojijo tudi na neravnem terenu.

Gradbeni odri

Ponujamo najem in montažo modernih gradbenih odrov za različne namene, ki izpolnjujejo evropske standarde kvalitete, gospodarnosti in varnega dela.  Sistem omogoča postavitev začasnih prehodov, podpornih konstrukcij, ploščadi in ostalih specialnih konstrukcij.

Šotorska konfekcija

S tehnologijo visokofrekvenčnega  varjenja proizvajamo ponjave za šotore, produkte za civilno zaščito in vojaško rabo, rezervoarje za vodo in goriva, ponjave za tovornjake, torbe,  senčnike, baldahine in ostale produkte iz PVC po naročilu.
Leta 1992 smo ustanovili tudi hčerinsko podjetje EXPO DEKO, ki se ukvarja s proizvodnjo izdelkov. Oblikujemo, varimo in šivamo široko paleto produktov iz PVC ponjav in dekoracije.

Z nami imate zagotovljenih pet zvezdic:

  • inovacija,
  • kakovost,
  • zanesljivost,
  • partnerstvo,
  • varnost.

Expo Biro d.o.o.
Miklavška cesta 57
SI-2311 HOČE

Tel.: 02 480 58 00

www.expobiro.si
info@expobiro.si

 
© 2018 Expo biro d.o.o.
Vse pravice pridržane.

Izdelava spletne strani: NAVDIH.NET

 

Certifikat za varjenje