Mnenja

 

"Še enkrat moja osebna hvala Alenu in njegovi ekipi. Resnično profi a hkrati življenjski s posluhom za želje."
Bojan Vilčnik - PERUTNINA PTUJ d.d.,

 

"Sporočava vam, da sva danes nakazala denar za najem šotora, hkrati pa se vam še enkrat zahvaljujeva za opravljeno storitev. Z veseljem vas bova priporočala vsakomur, ki bi takšno storitev potreboval."
Angela in Slavko Jarc

 

"Vsakemu posebej se v svojem imenu in v imenu družbe iskreno zahvaljujem za kamenček, ki ste ga dodali v mozaik včerajšnjega dogodka, da je le-ta odlično uspel."

Majna Šilih - Dravske elektrarne Maribor

 

" Iskrena hvala za odlično postavitev šotora in s tem tudi za vaš doprinos k uspešno izvedenem dogodku. Ponovnosmo dokazali,  da skupaj zmoremo vse! Iskrena hvala celotni ekipi Expo biroja!"
Zmaga Nataša Marguč - NovaKBM

 

"Res ste se zelo potrudili, kar zelo cenimo in tega ne bomo pozabili. Redko doživimo tako korekten odnos. Vsekakor bomo čuvali talne obloge in vsekakor jih bomo vrnili. Z veseljem Vas vabimo, da se oglasite pri nas in spoznate skrivnosti strelskega športa. Iskrena hvala tudi Vašemu g. direktorju. Že ob tej priliki Vas vabim, da nas obiščete v času prvenstva."
Ljubo Germič, Evropsko prvenstvo v streljanju z zračnim orožjem

 

 

"Zadnje usmerjevalne ograje so bile pospravljene na svoje mesto danes okoli 13:16. Otvoritvena slovesnost je zaključena tudi za nas. Bili smo ogromna ekipa in kljub nekaterim dvomljivcem, ki so nas zapuščali ob poti in določenim, ki so nas celo sabotirali in poskušali onemogočiti smo naredili veliko stvar. Uspelo nam je. Prej omenjenim ni.Hvala vam za pogum, potrpežljivost, vztrajnost, iznajdljivost, znanje, dobre vibracije in dobro voljo, da smo zadevo tako velikih dimenzij uspeli narediti v tako kratkem času po najvišjih standardih. Cela zgodba je bila sestavljena iz detajlov, za katere vemo samo mi in ti detajli so naredili celostno podobo sobotnega večera. Brez vas bi nekaj manjkalo... V veselje in čast mi je bilo sodelovati z vami in upam, da smo se vsi naučili kaj novega in odnesli nekaj lepega iz te avanture."
Milan Gregom - EPK MARIBOR 2012

 

"Hvala za poslane čestitke. Tudi mi smo bili zelo zadovoljni z vašimi uslugami in verjamem, da bomo sodelovali tudi v prihodnosti!"

Barbara Kürner Čad, Direktorica SZS (Smučarska zveza slovenije - SLOSKI)

 

"naj se iskreno zahvalim za vloženo energijo in trud pri sodelovanju, ki je bil vložen iz tvoje strani ter strani skupine sodelavcev, s katerimi ste nam pomagali ustvariti dogodek. Vse dobro vam želim še naprej."

Iva Rat, Creative director EVENTIVA

 

"Hvala za pomoč pri izvedbi letošnjega svetovnega dneva hipertenzije. Na vseh lokacijah je bilo vse v skladu z dogovorom.  Ponovno smo dokazali, da se leta sodelovanja in zaupanja izplačajo. Vsa zahvala tudi vsem vašim sodelavcem, ki so omogočili, da smo izpeljali 10 prireditev istočasno."

Barbara Kruhar Lorger, KRKA d.d.

 

"Zahvaljujemo se vam za sodelovanje pri dogodku Siddharta Mystery – zelo osebno, ki se je zgodil včeraj in veliko navdušenje požel tako pri obiskovalcih kot pri organizacijski ekipi. Sodelovanje z vami je bilo nadvse prijetno in zavedamo se, da brez vaše pomoči tako izvrstna izvedba ne bi bila mogoča. V prilogi vam pošiljamo nekaj fotografij iz dogodka. Če bi želeli dodatne fotografije, se lahko obrnete na nas. V primeru, da boste fotografije uporabili, prosim podpišite avtorja: Žare Modic. Veselimo se ponovnega sodelovanja z vami. Do takrat pa vas lepo pozdravljamo in vam želimo nadvse sproščujoče poletje."

Neja Škrinjar, Pristop d.o.o.

 

"Zahvaljujemo se za vaš prispevek k uspehu naše dobrodelne prireditve Tek in hoja za upanje 2013. Z vašo pomočjo smo organizatorji imeli eno veliko skrb manj. Upamo, da nas boste podprli tudi naslednje leto, prireditev bo 1. soboto v oktobru. "

Mirjam Fakin, organizacijski odbor Europe Donne za Maribor

Expo Biro d.o.o.
Miklavška cesta 57
SI-2311 HOČE

Tel.: 02 480 58 00

www.expobiro.si
info@expobiro.si

 
© 2018 Expo biro d.o.o.
Vse pravice pridržane.

Izdelava spletne strani: NAVDIH.NET

 

Certifikat za varjenje