Jekleni šotori

Montažni jekleni šotor ima zelo široke možnosti uporabe. Šotor iz jekla je primeren za proizvodne, prodajne, skladiščne, sejemske, kombinirane proizvodno - poslovne objekte ter tudi za rekreativno-vadbene namene.

Jekleni šotor in njegovo načrtovanje ter konstruiranje je izvedeno v skladu z vašimi potrebami in ob upoštevanju najprimernejših konstrukcijskih rešitev. Tipski konstrukcijski detajli omogočajo hitro uresničitev vaših želja.

Vsak šotor je zasnovan in načrtovan posebej. Na ta način lahko ponudimo šotore v vseh regijah z najvišjo snežno obtežbo, po drugi strani pa smo v regijah, kjer je potrebna manjša snežna obtežba, lahko konkurenčni z lažjimi in cenejšimi konstrukcijami.

Šotor iz jekla ima različne lastnosti in ponuja paleto možnosti:

  • Ponudimo vam lahko vse oblike in dimenzije do razpona 35m.
  • Streha je lahko izdelana kot dvokapna streha, enokapna streha ali ločna streha. Vsak od njih ima svoje prednosti.

  

 

  • Jeklena konstrukcija je vroče pocinkana. Konstrukcijo je mogoče izvesti palično ali z I profili. Kombinacija teh sistemov se pogosto izvaja.

  • Vsi stiki, zveze ali pritrditve so izvedene z vijačnimi spoji, kar omogoča hitro montažo in demontažo, na gradbišču se ne izvaja varjenje ali rezanje. Vsi deli so montažni.
  • Strešna in stranska kritina je lahko izvedena iz PVC negorljivega platna, trapezne pločevine ali ISO izolacijskih panelov,

       

  • Ponujamo tudi inovativno termomembransko napihljivimo strešnimo platno. Streha je prosojna in zagotavlja dobro osvetljenost v dnevnem času. Pravtako pa vaše skladiščene artikle zaščiti pred kondenzacijo.

 

  •  Po želji naročnika se lahko vgradijo industrijska in osebna vrata različnih dimenzij in izvedb.

    

Iz naših referenc

Expo Biro d.o.o.
Miklavška cesta 57
SI-2311 HOČE

Tel.: 02 480 58 00

www.expobiro.si
info@expobiro.si

 
© 2018 Expo biro d.o.o.
Vse pravice pridržane.

Izdelava spletne strani: NAVDIH.NET

 

Certifikat za varjenje